Invitatioun op d´AGAPE 2017

Den 11. November 2017 am Restaurant A Guddesch zu Miersch * 1, am Kaesch L-7593 Biereng Amuse-Bouche *** Saint-Jacques pochées à la saveur vanillée, petite soupe de coco et orange accompagné de sa julienne de légumes *** Médaillons de veau façon Saltimbocca, pommes de terre grenaille et légumes de saison (à volonté) ou Filet de bar rôti sur peau, émulsion de beurre blanc, purée de céleri et riz frit *** Moelleux au chocolat et sa boule de glace

Léif Al Oochener,

Heimadden invitéiere mir Iech an Är Begleedung de Samschden den 11. November 2017 op d‘

 AGAPE

Am Restaurant A Guddesch zu Miersch

1, am Kaesch L-7593 Biereng

 

Den Aperitif gëtt ab 19h00 zervéiert a mir proposéieren folgenden Menü à 65€ inklusiv Apero, Waasser iwwert dem Iessen esou wi Kaffi oder Téi:

Amuse-Bouche
***

Saint-Jacques pochées à la saveur vanillée, petite soupe de coco et orange accompagné de sa julienne de légumes
***

Médaillons de veau façon Saltimbocca, pommes de terre grenaille et légumes de saison (à volonté)
ou
Filet de bar rôti sur peau, émulsion de beurre blanc, purée de céleri et riz frit
***

Moelleux au chocolat et sa boule de glace

Mir géifen Iech bieden méiglichst den Owend selwer mat Borgeld ze bezuelen. Alternativ kënn Dir d’Suen och iwwerweisen (Konten, s.u.) mam Vermierk AGAPE an ärem Numm.

Bis geschwënn.

Sophie

Mellt Iech un bis den: November 9, 2017 18:00
Dofir ass et elo ze spéit.
 
NummEch iessen gären de médaillon de veauEch iessen gären de filet de bar rôti
Sophiejo (1mol)nee
Daniel Erpelding1x0x
Carlo Richartz1x 
CarolineJo Nee
Michel Hansen1x 
Paul Dax1x 
Boden Claudejonee, get zevill ;-)
Luc Schellerjo 
Alain Kieffer2x 
Malget Joe1x 
Dengler Simone 1x
Schrulli1x 
Michel Asorne11
Roland Bastian 2x
Elke Peterhänsel 1x
HoschiKlaro 
Guy Lux2 
Louis PHILIPPE2 
Jacques Meisch2x 
Sylvain Schrantz11
Pit SchmitJo (1x) 
Anne Spaus1x 
Bellot Claude1x 
Christian Pauly1x 
Schmalen 2x2 
Laure Spaus  
Nathan Pauljo 
Philippe Genglerjo 
Boden Micheleneejo
Marc Weis1x 

Leave a Comment