Menu fir d’Agape läit fest, an Dir kënnt Iech alt umellen!

Léif al Oochener,

Op eiser Comitéesetzung vum 7. Oktober hu mir e Menu fir Iech erausgesicht, Dir kënnt Iech domadder alt schon umellen, Detailler kommen nach no.
Besonneschheet: de Menu B kënnt des Kéier ganz ouni Fleesch aus.

Menu viande Menu poisson
Amuse-Bouche Amuse-Bouche (sans viande)
*** ***
Filet de sole poêlé, timbale de riz parfumé, émulsion de crevettes Saint-Jacques pochées à la saveur vanillée, petite soupe de coco et orange accompagné de sa julienne de légumes
*** ***
Granité Daiquiri de framboise Granité Daiquiri de framboise
*** ***
Filet de bœuf rosé rôtie entier, sauce échalotes, pommes de terre grenaille et ses légumes de saison (à Volonté) Filet de sole poêlé, timbale de riz parfumé, émulsion de crevettes (à Volonté)
*** ***
Millefeuilles façon gaufrettes caramel-mangue Millefeuilles façon gaufrettes caramel-mangue

[lop3 h=”1477038905″]

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.