Wéi kann ech d’Pages sortéieren?

Bei de Pages kann, soll a muss een och uginn a wéi enger Reihenfolg se sollen ugewiesen ginn. Dozou gëtt et eng ganz einfach Methode:
Et kann een ënnert dem Punkt “Order” eng Zuel uginn (0=uewen)
pages-EnterOrder

Mee dest ass ziemlich onpraktisch, mir huelen dofir léiwer de Plugin “My Page Order”

1. Als éischt musse mir de Plugin starten. Deen fënd een ënnert dem Menu “Pages”
    pages-Menus-MyPageOrderpages-Menus-MyPageOrder-alternative
  2. Da musse mir eis duerch d’Subpages eropschalten, andeem mir 1. se auswielen an 2. op [order subpages] drécken.
    pages-select-orderSubpages
  3. Da get mat Drag- and Drop d’Page op déi Positioun gezunn, wou mir se hi wëllen.
    pages-DragAndDropOrderpages
  4. Als lescht gëtt dann nach op [Click to Order Pages] gedréckt. Ferdisch

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.