Comité vum AVL 2011

2010<-- 2011 –>2012

Gewählt am 12. Januar 2011
Präsident Kevin JUNGBLUTH INF  
Vize-Präsident Pit HALSDORF UI  
Secrétaire Eric GONDERINGER MB  
Trésorier Philippe THEISEN BI  
Sponsoring Elio RERMAN BI  
Sportsminister Gilles NIES BI  
Kulturminister Michel SCHON MB  
Member Ben JACOBY MB  
Member Raoul PETRY MB  

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.